Behandlingar

Djupvågsbehandling

Djupvågsbehandling är fyra gånger så effektiv mot värk och spänningar jämfört med vanlig massage.

Djupvågsmaskinen arbetar med kroppens muskler, nervsystem och fascia på ett effektivt men skonsamt sätt. Fascia som klibbat ihop påverkar rörligheten och då man har funnit att det finns 6 ggr mer nervceller i fascian än i muskler går låsningar i fascian att härleda till exempelvis smärta i ländryggen. En ”sjuk” fascia blir snabbt en ond cirkel. Inflammation uppstår, flödet av vätska och immunförsvar påverkas – och värken i sig gör vila och återhämtning svårare.

  • 50 min - 830 kr
  • 80 min - 1 140 kr
Läs mer om Djupvågsbehandling

Massagebehandling

Det vettiga alternativet till en friskare kropp!

Massage är ett medicinskt sätt att behandla muskelspänningar, muskelförkortningar och muskelknutar. Det kan göras i såväl akut som i förebyggande syfte. Musklerna påverkas ofta negativt av allt från känslomässiga tillstånd som stress, oro och ilska till monotona rörelser och stillasittande arbete.
Massage ökar musklernas syreupptagningsförmåga och gör dem mer elastiska och smidiga, men även nervsystemet får sig en positiv skjuts och förbättrar kroppstemperaturen, vätskebalansen och blodcirkulationen. Därtill ökar koncentrationsförmågan och mage samt tarm fungerar bättre.

  • 50 min - 700 kr
  • 80 min - 990 kr
Läs mer om Massage

Lymfmassage

Lymfsystemet är så avgörande för vår hälsa, viktigt-men så bortglömt!

I denna behandling kommer du att ligga varmt och skönt på en IR-madrass och jag kommer massera ditt lymfsystem med mjuka rörelser. Du kan även bli behandlad med djupvågsmaskin och flera andra behandlingsmetoder.

  • 80 min - 990 kr
  • 80 min - Inkl. djupvåg 1 240 kr
Läs vidare om Lymfmassage

Käkledsbehandling

Huvudvärken ska bort!

Om du gnisslar tänder när du sover, är öm i käkarna, har huvudvärk, eller har en ständig känsla av att ha svårt att slappna av i käkarna då kan en käkledsbehandling vara något för dig. Man behandlar dina muskler i munnen, på käken och nacken.

  • 40 min - 700 kr
Läs mer om Käkledsbehandling

Vitamin- och Mineralanalys

Med bioresonans läser vi av hur din kropps status

Med hjälp av bioresonansanalys kan vi få fram en tydlig bild över hur din kropp mår. Tillsammans går vi igenom resultatet. Vi hjälps åt att se över vad du kan göra för att återskapa balansen i din kropp om det finns brister, genom förändrad kost eller tillsätta vitaminer och mineraler.

  • 30 min - 600 kr
Läs mer om Vitamin- och Mineralanalys

Prenumerera på nyhetsbrev

Här får du utskick av nyheter, tips och erbjudanden!

Boka nu