Svar på dina funderingar

1Har du ändrat dina rutiner med tanke på Covid-19?
Ja mina rutiner är ändrade.Innan du kommer in i min klinik så spritar du dina händer. Väntrummet har inga kuddar, tidningar eller filtar. Du torkar händerna på en handduk efter ditt toabesök som lägges i en hink för tvätt. Handdukarna jag använder tvättas efter varje behandling och jag själv och du bär munskydd. Jag spritar min bänk efter alla behandlingar som vanligt och använder bänkskydd som efter varje kund slängs.
2Gör behandlingen ont?
Ja oftast kan en behandling kännas. Allt beror på hur illa det är. Vi jobbar ju i ett team så det är viktigt att du beskriver hur du känner när jag behandlar dig. Ibland kan jag behöva hålla kvar mina fingrar på en så kallad triggerpunkt för att få den att släppa, då är det viktigt att du beskriver hur ont det gör för mig så att jag kan släppa eller trycka mer så jag kan anpassa mig. Jag brukar fråga om det känns ontskönt? känns det så är det ok men börjar du känna, nej för tusan då är det inte bra och jag släpper omdelbart.
3Får man masseras om man är gravid?
Efter vecka 12 är det fritt att ta en massage. Sen kan du ta massage ända tills du inte tycker du ligger skönt eller är för trött. Tänk på att det kan vara skönt att få hjälp med att släppa på spänningar vid ben rygg och nacke.
4Behöver jag klä av mig?
Det beror på. I vissa behandlingar kan du behöva ta av dig kläderna på det stället du ska ha massagen. Tar du tex en djupvågsbehandling sker behandlingen med kläderna på.
5Hur många behandlingar behövs för att uppnå effekt?
Har du ett problem så behövs det ett antal behandlingar för att kroppen inte ska komma tillbaka i det tillstånd som du hade när du sökte hjälp första gången. räkna med 3- 4 st täta besök dvs med max en vecka emellan, sen 1,5 vecka och sen 14 dagar. Att efter detta regelbundet boka en behandling varje månad är till stor nytta för oftast kan jag upptäcka att något är på gång innan du ens känner av det.
6Hur betalar jag?
Obs! Min klinik är kontantfri. Du betalar din behandling och alla tillbehör jag har med swish.
7Jag kan inte komma, hur avbokar jag?
Via länken du fick i bokningsbekräftelsen. Avbokning ska göras senast 24 timmar innan bokad behandling. Full debitering när du avbokar för sent! Men skulle du känna symtom på covid eller liknande så hör du direkt av dig till mig via sms.
8Vilken behandling ska jag välja?
Ett tips är att ta en massagebehandling, första gången. Efter den behandlingen så märker jag vad jag kan rekommendera för typ av behandling men kanske du redan vet så är det bara att gå in på boka direkt och boka.
9När bör jag undvika massage?
Du ska alltid undvika att komma o få en behandling när du känner det minsta symtom på förkylning eller ont i halsen. Om du kommer då och inget säger är risken stor att du smittar mig och att du kommer få en kraftigare förkylning än om du stannat hemma.
10Jag blir lite sen, får jag full behandlingstid?
Nej, att hålla tiden är upp till dig. Kommer du sent får din behandlingstid bli kortare. Jag har kunder efter dig som inte får bli drabbade för att du varit sen. Du kommer att få betala fullt pris, trots försening.
11Hur bokar jag en behandling?
Du bokar din behandling på bokadirekt, knapp finns här på min hemsida.
12Om jag skulle behöva akut hjälp annan tid än öppentiderna som finns på bokadirekt?
Mån-torsdag, från kl 20-22 JOURAVGIFT, grundpriset på en massagebehandling höjs med 300 kr Lördag, mellan kl 13-16 JOURAVGIFT, grundpriset på en massagebehandling höjs med 300 kr Lördag, efter kl 16 JOURAVGIFT, grundpriset på en massagebehandling höjs med 500 kr Söndag, hela dagen JOURAVGIFT, grundpriset på en massagebehandling med 500 kr
13Måste jag ha bil för att komma hit?
Ja, du måste ha bil för att ta dig till mig om du inte gillar att gå från Sunveda hållplats. Det är ca 8 km att gå därifrån.