Varför äter jag tillskott, omega 3 och gör tester

Ditt första besök på Lottas MuskelVärkstad
21 april, 2021
Laser läker snabbt.
26 juni, 2024
Ditt första besök på Lottas MuskelVärkstad
21 april, 2021
Laser läker snabbt.
26 juni, 2024

Omega 3 är en viktig fettsyra som har många fördelar för kroppen. Det kan öka näringsupptaget och förbättra cellhälsan. Många massörer rekommenderar Omega 3. Personligen har jag också sett positiva resultat hos mina kunder efter att de har använt Omega 3 regelbundet i ungefär tre månader. Kroppen svarar snabbare på behandlingen och massagens effekt blir större.

För att kroppen ska fungera optimalt behöver vi en balans mellan två essentiella fettsyror: Omega 3 (som är inflammationshämmande) och Omega 6 (som är inflammationsdrivande). Tyvärr tenderar dagens kost att öka mängden Omega 6 i kroppen, vilket skapar en obalans.

Denna obalans gör cellmembranen runt våra celler mera ogenomsläppliga, vilket innebär att näringsämnen har svårt att ta sig in i cellerna och slaggprodukter har svårt att transporteras ut. Detta kan leda till kemisk obalans både inne och utanför cellerna, vilket kan påverka kroppen negativt på flera sätt, som ökad inflammation, sämre näringsupptag, värk och sämre immunförsvar. En bra Omega 3-olja kan hjälpa till att återställa balansen och låta cellmembranet återhämta sig.

Personligen har jag testat många olika Omega 3-tillskott på marknaden, men jag har inte märkt några tydliga effekter förrän jag provade balansoljan från ZINZINO.

Deras olja är full av näringsämnen som gör att den inte bryts ner för snabbt i kroppen utan når ända ner till cellnivå. Dosen anpassas efter kroppsvikt, vilket är en fördel jämfört med andra oljor. Jag har märkt att min dimhjärna har förbättrats min hud är finare och min vilja att göra saker har kommit tillbaka. Dessutom reagerar min kropp snabbare på både träning och massage.

Jag rekommenderar att du testar ZINZINO Omega 3!

Just nu har jag ett erbjudande där du får en massage 50 min till halva priset om du startar en 6 månaders prenumeration.

Om du vill veta hur din Omega-balans ser ut kan du beställa ett blodprov. Du kan antingen göra det själv eller kontakta mig så hjälper jag dig.

Varmt välkommen att prova ZINZINO Omega 3 genom att använda länken nedan eller kontakta mig via valfri kanal.