Rödljusterapi
26 juni, 2024
Rödljusterapi
26 juni, 2024

Tänk att det är sant, köpa en laser för hemmabruk som både de och ditt djur kan använda.

Finns i 2 styrkor.

Treatlite hemmalaser är en smidig och användarvänlig laser designad för att behandla smärta, ledbesvär och sår med laserterapi.

Treatlite hemmalaser med sin uteffekt på 150 mW är optimal nivå för att behandla just smärtproblematik och ledbesvär. I laserterapi används ljus med specifika våglängder för att tränga in i vävnaden och stimulera läkningsprocesser.

Denna nivå (150 mW) av laserenergi används för att stimulera cellernas metabolism, öka blodcirkulationen och främja regenerering av celler. Effekten bidrar till minskning av smärta och inflammation samt stödjer återhämtningen av skadad vävnad.

I kombination med sin uteffekt på 150 mW har Treatlite hemmalaser en våglängd på 808 nm.

Våglängden på 808 nm ligger inom det nära infraröda spektrumet, vilket är känt för sin förmåga att tränga djupt in i vävnaden. Denna egenskap gör det möjligt för laserljuset att nå ner till muskler, ligament, och även djupare leder.

Denna djup av penetration möjliggör stimulering och aktivering av cellernas mitokondrier, vilket i sin tur främjar produktionen av adenosintrifosfat (ATP), en viktig energikälla för cellerna. Genom att öka ATP-produktionen kan cellernas ämnesomsättning och läkningsprocesser accelereras, vilket leder till snabbare återhämtning från smärta och inflammation.

Treatlite till ett attraktivt alternativ för dem som söker effektiva men skonsamma behandlingsmetoder.

Dess enkla design, med en enda knapp för att starta 24-sekunders doser av laserenergi, gör den lättanvänd. Användare kan gradvis öka doseringen upp till tre doser per smärtpunkt per dag. Du kan naturligtvis behandla så många smärtpunkter/ områden du önskar. Rekommendationer och doseringar finns beskrivna i den medföljande manualen som fås på svenska, engelska, spanska och tyska.

Treatlite skiljer sig från smärtstillande tabletter genom att den erbjuder en behandlingsform utan de bieffekter eller risker för beroende som läkemedel kan medföra. Istället arbetar enheten med att stimulera kroppens naturliga läkningsprocesser, vilket kan leda till långsiktiga förbättringar i smärtlindring och minskad inflammation som följd.

Enheten är batteridriven, med fyra AA-batterier som redan är installerade vid leverans. Treatlite levereras i en stöttålig vadderad väska så att du lätt kan ta med dig lasern på din semester.

Treatlite är en medicinteknisk produkt och registrerad på Läkemedelsverket.

Behandla smärta och värk

Smärttillstånd i muskler och leder
Artros
Ledinflammation
Herpes
Sårvård

Specifikationer
150 mw
808 nm
klass 2a

Hör av dig till mig om du är intresserad, bäst är att mejla mig.

Just nu ger jag en rabatt och du kan du köpa den för 4100kr ( ord pris är 4600kr )