Laser läker snabbt.
26 juni, 2024
Treatlite-en hemmalaser att lita på
28 juni, 2024
Laser läker snabbt.
26 juni, 2024
Treatlite-en hemmalaser att lita på
28 juni, 2024

Inte bara vi människor mår bra av regelbundet få rödljusterapi utan även våra ”pälsklingar” med.

Rödljusbehandling kan erbjuda flera fördelar för äldre husdjur med låg energi. Här är några av de fördelar som kan uppnås:

  1. Ökad energinivå: Rödljusbehandling kan hjälpa till att öka cellaktiviteten och vitaliteten hos äldre husdjur. Genom att stimulera mitokondrierna i cellerna kan behandlingen bidra till ökad energiproduktion och därmed öka energinivåerna hos husdjuret.
  2. Förbättrad rörlighet: Äldre husdjur kan ofta uppleva stelhet och ledsmärta, vilket kan minska deras rörlighet. Rödljusbehandling kan hjälpa till att lindra smärta och inflammation i lederna, vilket i sin tur kan förbättra husdjurets rörlighet och ge dem möjlighet att vara mer aktiva.
  3. Snabbare återhämtning: Om husdjuret har genomgått en skada eller operation kan rödljusbehandling hjälpa till att påskynda läkningsprocessen. Genom att öka blodcirkulationen och stimulera cellförnyelse kan behandlingen bidra till snabbare återhämtning och rehabilitering.
  4. Förbättrad sömnkvalitet: Äldre husdjur kan ibland uppleva sömnproblem eller sömnrubbningar. Rödljusbehandling kan hjälpa till att balansera sömncykeln och främja en bättre sömnkvalitet för husdjuret.
  5. Stärkt immunförsvar: Rödljusbehandling har visat sig ha immunstärkande egenskaper. Genom att stimulera produktionen av immunceller kan behandlingen hjälpa till att stärka husdjurets immunförsvar och minska risken för sjukdomar och infektioner.

Dessa fördelar kan bidra till att förbättra livskvaliteten för äldre husdjur med låg energi. Det är viktigt att notera att rödljusbehandling inte ersätter veterinärvård, så det är alltid bäst att rådfråga en veterinär innan man påbörjar behandlingen.

Vår 18- åriga katt Rambo får energi under vintermånaderna.

Jag har ett samarbete med Nutrilight som säljer rödljuslampan och andra rödljuslampor.

Med koden lottasmuskelvärkstad får du 15% i rabatt.