072-22 50 200

Mineral & Vitaminanalys

Mineral & vitaminanalys

Ett snabbt och enkelt mineral och vitaminanalys test med bioresonans.

Systemet är byggt på teknologi som ligger utanför den vanliga sjukvårdens normala verktyg, Bioresonans är en kvantmedicinsk analys och behandlingsteknik som är ett resultat av forskning inom rymdmedicin utförd av ett antal ryska team som analyserat och katalogiserat frekvenser som vävnader och organ i kroppen utstrålar. Genom att påföra en person de frekvenser som motsvarar det organ man vill ha information om, är det möjligt att mäta ett svar från kroppen.

Frekvenserna påförs via en induktor som du håller i handen.

Läs mer om Bioresonans här: www.repond.se

Näring det viktigaste vi kan få i oss det är kroppens byggstenar och basbränsle, i dagens samhälle har dom flesta brister på mineraler pga av våra jordar i Europa och andra världsdelar är utarmade på mineraler. Sen 60-talet har tex järn minskat i våra vetekorn med hälften. Så när grödor odlas i dessa jordar innehåller de sällan den mängd näringsämnen som din kropp behöver för att hålla sig frisk. Sedan länge tillbaka har man tillsatt stora mängder mineraler och vitaminer i djurfoder för att dom ska må bra, men detta har inte skett när det gäller den mänskliga maten.

Vitaminer kommer från frukt, bär och växter och de mesta av vitaminerna produceras dom sista dagarna i solljuset, så ju mer solljus desto mer mängd nyttiga vitaminer. Mycket av det vi äter idag importeras och plockas långt före det är moget, förvaras i kylrum fyllda med arongas för att frukterna skall hållas färska tills vi är redo att importera och innehåller därför ytterst lite vitaminer.

Även stress påverkar vår upptagningsförmåga i tarmarna, då kroppen är inställd på flykt och inte på att plocka upp näring ur maten vi får i oss.

För flera vitaminer och mineraler är forskningsunderlaget så stort att myndigheterna anser att de “bidrar till immunsystemets normala funktion”, hit hör A, C och D, zink, koppar, järn och selen. Så precis som vi kollar tandhälsan regelbundet kan det vara en fördel att hålla koll på våra depåer av mineraler och vitaminnivåer då och då.

Det svåra med vitaminer och mineraler är dock att flera verkar bara i synergi med varandra, så du skulle kunna stoppa i dig flera burkar av ett tillskott så kan kroppen ändå inte plocka upp det för att det saknar något annat.

Har du dessutom svag magsyra vilket är vanligt har kroppen svårt att plocka upp mineraltillskott med större partikelstorlekar då det är svårt att absorbera.

Så varför jag själv börjat arbeta med dessa tester nu är för att jag hittat produkter att rekommendera som är mycket enkla att inta och innehåller allt du behöver för att kroppen ska börja balansera sig själv med ingredienser ifrån växter, frukt, bär och mineraler från naturliga källor. Du intar allt tillsammans så kroppen kan själv på naturlig väg plocka upp näringen den behöver och resten rensar den ut.

Våran kropp behöver alla näringsämnen i så naturlig form som möjligt. Frukter och bär behöver vara solmogna och jordarna behöver vara fulla av mineraler så att växterna kan ta upp det som våra kroppar behöver.

Det bästa hade varit om vi kunde få alla mikronäringsämnen vi behöver genom kosten där vi bor. Om det inte är möjligt kan det vara en god ide att leta upp naturligt framställda tillskott.

En kropp kan vara stark och frisk när alla näringsämnen finns tillgängliga för den.

Länk för att beställa mineral och vitamin tillskott (Vitaminer och Mineraler)

Men hur får man reda på hur det står till då? Jo genom bioresunans som kan ge dig en tydlig bild över hur din kropp mår på insidan i cellen, intracellulärt, inge blodprov behövs. nämnde jag rätt byggstenar för ett starkt immunförsvar?

Vad jag testar är: tungmetaller, vitaminer, mineraler och fettsyror. Tillsammans går vi igenom resultatet så du får se och veta vad du kan göra för att motverka obalanser i din kropp. Det finns oftast naturliga orsaker till obalanserna utan att vi vet om det. Idag får vi i oss en hel del genom vårt livsmedel, mediciner, luften osv vare sig vi vill det eller ej. 

Efter besöket kan du själv försöka återskapa balansen i din kropp. Detta kan t.ex. göras genom att förändra din kost, tillsätta ämnen som jobbar i synergi dvs vitaminer, mineraler och fettsyror. Själv använder jag mig av denna lösning. Ge kroppen rätt förutsättningar så svarar den tillbaka för den är smartare än vi någonsin kan förstå.. 

Ett besök tar ca 30 min inkl test.