072-22 50 200

Friskare Företag

Företagsmassage- som jag ser på det!

Din personal är under mina trygga händer.
En välmående personal, är en personal som presterar bättre, ökar sin arbetskapacitet och ger ett gott intryck till kunden om ni jobbar mot kund. Att regelbundet få massage ökar välmåendet, minskar stressen och man är inte sjuk lika mycket.

Genom massage på företaget vinner ni följande:
• En bra behandling för kropp som själ
• Regelbunden friskvårdmassage ger friskare kropp
Hjälper vid akuta besvär
• Mindre stressad personal med mer fokus på jobbet
• Minskade kostnader för sjukfrånvaro
• Mer energi och glädje på arbetsplatsen
• Ökad arbetskapacitet i organisationen ​

Stress tillsammans med oro och ensidiga arbetsrörelser är ofta boven bakom huvudvärk, låsningar  i kroppens leder och muskler.

Att anlita mig till ert  företag innebär att ni får mig, en välutbildad massör till er arbetsplats, jag är certifierad av Branschrådet Svensk Massage och är ansluten till Massörernas Yrkesförbund och är helförsäkrad. Jag arbetar helhjärtat med att hjälpa, ge idéer om hälsa, träningstips, tips om hur du tränar på arbetstid( ja just de) och en massa annat matnyttigt som kan hjälpa dig i ditt jobb och vardag.

Varför massage
Kontor och kassajobb är exempel på yrken som är ensidiga och belastar rygg, nacke och axlar. Detta kan med tiden ge besvär som värk, stelhet, huvudvärk och kan i värsta fall leda till sjukskrivning. Även stela ben, höfter och ljumskar har blivit allt vanligare när vi nu börjat stå och arbeta.
Massage är effektivt för att lösa spänningar i dessa muskler. Information från mig med induviduella råd gällande stretching, kost, motion, hemövningar och ergonomi hjälper ytterligare.
Tid är begränsat
Att någon kommer till ert företag brukar vara populärt, då man i dagens tider har tajt schema och då inte hinner ta hand om sig själv, fast man nog borde.

Ekonomi
Massage är avdragsgillt som friskvård för arbetsgivaren. Vissa av mina kunder har valt att låta personalen själva betala en del av behandlingen, andra bjuder på hela eller på arbetstiden så betalar personalen själva massagen. Många företag har idag en sk. friskvårsdspeng. Denna erbjuder vissa företag personalen att nyttja på företagsmassage.

Så går det till.
Vi bokar en tid eller så har vi gjort upp ett schema för vår/höst som ligger och rullar.

Jag får en kontaktperson på ert företag och den personen ser till att få ut en lista ev. mailar äta att nu är det dags att boka massage så er personal kan boka er på massagen. Kontaktperson har god kontroll på hur det går till att man är frisk när man ska få sin massage.

Jag kommer till er i god tid för att sätta upp bänken på er arbetsplats. Det ända ni behöver erbjuda mig är ett rum, där behandlingarna kan äga rum.
Massage på massagebänk 27-30 min är den vanligaste tjänsten mina kunder önskar till sina anställda. Det går även bra att boka som dubbeltid 55-60 min eller 45 min.Ja det är bara fantasin som sätter gränserna.
Massagen kan får som avsläppande eller även vara probleminriktad mot besvär som exempelvis värk eller idrottsskador.
​I priset ingår, utöver en behandling av mig, all utrustning som behövs. Utrustningen är massagebänk, olja, storhandduk, bänkpapper.

Hur ofta bör du gå?
Det snabba svaret är regelbundet och så ofta som dina muskler och leder behöver underhållas. Poängen är att gå förebyggande på sin företagsmassage för att undvika sjukkostnader eller nedsatt arbetskapacitet.

​Ni har en kontaktperson som bokar era anställda på en lista som jag sedan får när jag kommer som är mitt arbetsunderlag för dagen.

Maila mig för mera information och offert.