072-22 50 200

Djupvågsbehandling

Djupvågsbehandling

Djupvågsbehandling med

FasciaVibes

Jag är så glad att jag kan erbjuda dig denna unika behandling, med en fantastisk svensk uppfinning! Jag kallar den ”Vibben” men Fasciavibes (djupvågsbehandling) är det korrekta namnet.
Den vibrerar sig in i din bindväv, utan smärta och inga negativa dagen efter effekter, kanske lite träningsvärk.

Detta är en behaglig behandling med djupgående effekt och snabba resultat.
Maskinens vibrationer ger en djupt avslappnande inverkan som låter behandlingen gå in i kroppen utan att nervsystemet håller emot.

Djupvågsbehandling är fyra gånger så effektiv mot värk och spänningar jämfört med vanlig massage. Bindväven har sex gånger fler nervändar än en muskel och i din bindväv finns det smärt-receptorer. Dessa vill vi komma åt på ett skonsamt sätt. Det finns mycket forskning nu som menar att vår bindväv är kroppens viktigaste organ, och den påverkar hela kroppen.

Maskinen använder 400 – 1200 harmoniska pulseringar per minut för att skapa rörelse i vävnaden. Djupvågorna går mjukt genom kroppens lager och sprids igenom stora områden, både brett och djupt.

Vilka problem kan du få hjälp med?

  • Alla smärtrelaterade problem; ont i nacke, axlar, rygg, höfter, knän och fötter
  • Alla inskränkta rörelser, svårt att lyfta armen till exempel
  • Svårt att andas
  • Huvudvärk
  • Frozen shoulder
  • Dålig cirkulation
  • Hallux valgus
  • Plantar fascit (hälsporre)

Sedan påverkar även behandlingen din sömn och återhämtning.

Fördelar

Du behöver inte klä av dig. Du får effekt direkt och kommer känna dig mer rörlig. Mikrocirkulationen ökar, kapillärerna återfår sin kapacitet.

Supereffektiv

Som resultat kan du behöva komma färre gånger därför att behandlingen är fyra gånger så effektiv som massage – så du blir bättre snabbare och billigare!

Några av er har redan varit här och provat!
Om du bokar en vanlig behandling ingår “Vibben” lite, så du kan få testa om detta är något du vill boka en hel behandling för din kropp.

Vid behov använder jag även medicinsk laser, beroende på ditt problem, för en snabbare läkning. Läs mer om Laserbehandling här.