072-22 50 200

6D Koppningsmaskin

6D Action vacuummassage/koppningsmaskin samt 6D tape för bland annat Lymfsystemet

6D står för 6 dimension. Jag behandlar vävnaden i 6 dimensioner helt enkelt.

Är två mycket effektiva behandlingsmetoder som kan användas i en rad kombinationer. 

Var för sig eller tillsammans och integrerat i annan behandling eller som fristående behandling. 6D tape rekommenderas att användas av patient som en kompletterand behandling till klinikbesöken hos terapeuten.

Kolla in på 6D hemsida här

Vävnadsstrukturer som påverkas och behandlas är lymfsystemet, fasicastrukturer samt andra mjukdelsstrukturer som muskler, senor och ledband mm.

Indikationer att använda 6D Action & 6D Tape är bland annat:

Ödem och svullnader, nedsatt cirkulation

Hårt sittande bindväv, ärrvävnad mm.

6D Action vacuum massage 

Denna vacuum massage möjliggör inte bara kontinuerligt vacuum massage utan även pulserat vacuum för massagebehandling. Kopporna lyfter upp huden, jag vrider på kopporna så att stopp lossas upp och flödet kommer igång.

Måttlig mängd olja på huden kan möjliggöra en mjukare och lättare glidning över huden vid behandling. Men det behövs fast inte.

6D tape är en tejpteknik som har utvecklats ur flera olika tekniker, men som på ett effektivt sätt kan involvera patienten.

Tejpen appliceras oftast av tereputen eller annan sakkunnig person, därefter kan patient själv om så önskas applicare tejpen vid upprepade behandlingar.

De speciella handtagen på tejpen möjliggör upprepade stimuleringar av aktuellt hudavsnitt. Det i sin tur gör det möjligt för patienten  att själv stimulera i vävnadsområdet genom att lyfta, vrida, trycka. Vilket ger fina möjlighet att öka vävnadsläkning/återhämtning och därmed själv som patient aktivt bidra till en snabbare behandlingslösning oftast i samförstånd med sin terapeut!

Vid denna typ av behandling kan även reducering av celluliter och rynkor förekomma men tyvärr inget man kan garantera.

Om det skulle behövas komplimenterar vi även med kinesiotejp eller 6D Tape(kostar extra). Så att behandlingen kan fortsätta även efter ditt besök hos oss.

Ansiktsbehandling: 30 min/gång ( rekommenderas ej om ansiktet innehåller filler alt botox)

Lymfatisk behandling: specifikt område 60 min/gång

Helkroppsbehandling: 90 min/gång

Sårläkning: 30 min/gång ( Kontakta mig alltid innan för konsultation)

6D behandlingar bör utföras flertalet gånger.

Det finns möjlighet att köpa klippkort på 10 ggr.