Jag och min artros

Ja kära vänner, nu är de så länge sedan som jag skrev en rad här inne och mycket är det pga av att jag fått höftartros i min höger kula i höften.

Riktigt surt och det har gjort skapligt ont. Mycket träning och fin hjälp från en nätbaserat artrosskola så är jag så mycket piggare. Tänk vad nätet kan erbjuda, sjukgymnast i min ficka. Tillgänglig när som och proffsig hjälp med svar på mina frågor, känslor, träning med nervverkssmärta och Gud vare med mig med allt som min sjukgymnast svarat på. Jag tackart Joint Academy för detta.

Jag hade aldrig varit så bra med tradionell hjälp med något besök i veckan på något ställe för att träffa en sjukgymnast och sen för att till nästa gång träna ensam med en massa frågor som uppkommer och ingen kan svara på direkt. Men nu får jag toppen hjälp och superbra och snabba svar. För när man får detta konstaterat att man lider av detta så försvinner en verklighet och då måste man ha feedback i massor och lära i sjukdomen.

Här ser ni kulan, inte så rund och fin. Utvuxna bennabbar gör att jag har ett benstopp mitt i leden som inskränker min rörlighet en del.

Men hej och hå, mitt i detta så lever jag ju.