De här med gas och broms

Ja, hur skulle det vara om man inte skulle trycka på bromsen när man kom till en korsning? Ja det skulle säkert inte gå så bra, så är det ju med livet. Mitt liv är just nu rätt kurvigt och med många korsningar, de e inte så många rondeller, där du kan välja kör eller stanna.

Smärta, stramhet och värk har verkligen kantat mina dagar dom senaste månaderna. Men hur jävligt det än må kännas så finns alltid hoppet där någonstans att det finns en ljusning.

Många skulle säkert gett upp för länge sedan men inte jag sörni. Tror att min vilja kan försätta berg och bara den inställningen kommer jag långt med, det vet jag.

När kroppen väcker mig runt 5:30 så säger jag godmorgon till mig själv, sätter på kaffe, toa och sen väger jag mig. Ja de e mina rutiner på morgonen innan jag hamnar här i soffan i köket med tända ljus.

De e nu jag smider planer inför dagen, de e nu jag går igenom dagens träning och även märker om jag borde vila från träning, de e nu jag kör laser på höften.

Så härlig söndag på er alla