Lördag och min dag startade kl 5:30

Älskar mitt jobb för det är min livsstil.

Kroppen är inställd på att gå tidigt även fast det är lördag, den känner liksom inte av veckodagarna när jag sover. Och så skönt är väl det. Den så viktiga planeringen för kommande dagar, genomgången av dagen här och nu av min dag i dag, startar i kökssoffan med ett tänt ljus och en kopp kaffe.

Så här sitter jag nu några timmar senare men en hög av kontorsjobb som inte blev av i går, fredag, för då fixade jag med annat som kändes bra just då, ja så är det när man är egen, tiden äger jag ju.. jobbar inte gratis som jag gjorde förr, då jag var ung och dum. Idag eftersom jag jobbar åt mig själv så är det viktigt att jobba kreativt när andan faller på och då är tiden för detta inte så viktig.

Så vad står på min agenda för dagen, betala räkningar, bokföring, planera/boka kunder, göra en ny kundpärm för jag ska jobba på ett nytt företag på måndag (oj så kul det ska bli), beställa en almanacka för 2018 osv ja det är nåt hela tiden som ska grejas med.

Planeringen av mitt nya upplägg, en väldigt enkel hälsotest ska jag arbetets lite på.

På eftermiddagen ska vi bort på 40-årskalas, så mysigt och härligt att få klä sig lite fint och inte ha träningskläder på sig som jag alltid har när jag jobbar.

Så med detta önska jag er en fortsatt härlig lördag.

SparaSpara