Jamen hur mår …..

Ja hur mår jag i gentligen? Kroppen är lite slut och energilös måste jag säga. Ont som bara den gör att den ända tanken jag har är just nu att vila men vad kommer det att hjälpa när jag vet att det ända som ger enhällig känsla i min höft är att träna. Detta är två känslor som är svåra att kombinera. Så efter ett gympass är jag grymt taggad men när eftersmärtan kommer kommer bläkänslan och önskar bara att jag kunde vila och det är väl klart att jag kan, vem kan hindra mig men det blir inte bättre av det, typ bara sämre i grund å botten.

Har tagit fram ett träningsschema med mini-bands som jag kör med när jag har tidsbrist och jobbar hemma. Säljer detta 3-pack med instruktioner till den som vill och till mina patienter som har ont i rygg, rumpa och knä. Grymt.. Har även i dagarna blivit klar med träning för kontorsaxlar och lite ”hotellgympa”

Vikten har gått upp ca 4 kg sen jag slutade med PT men jag lägger inte så mycket stress i det utan ser bara till att laga matlådor, planera mina inköp, baka gott och laga gott som jag kan äta utan att jag får ångest över vad som kommer ner i magen. Ja bara ångesten över det kan ju ställa till problem och det vet jag verkligen.

Att andas vi min Relaxtor ger stort lugn i kroppen och smärtan blir mindre. Att andas via den ger tarmarna fin motion och min mage har därför börjat sköta sig utan hjälp, grymt skönt. Denna lilla ”manick” som min son säger är ett stort hjälpmedel för personer som har problem med sitt lymfsystem, ja som jag har. För när du andas via denna så kommer du jobba med diafragmat som ger ett undertryck ner i benen och hjälper kroppen med lymfsystemet.