Att vara stel

Att vara stel är en plåga av dess like, att inte kunna röra sig och utföra det som jag alltid har gjort stör mig till dess lika.

Tränar, stretchar och rör mig. Vilar och äter bra, varför går det snett?

Ja de kan man undra och inga svar finns. Då är det ju bara att släppa och gå vidare.

Men ibland av all denna träligt så händer det små undervärk och glädjen kommer tillbaka. Och tack vare en liten ”Manik” som min son säger så kan jag stretch och få tuff massage så det släpper utan att jag går i taket av smärta. Smidigheten kan komma tillbaka och även de muskulära lugnet börjar återfinna sig. Att andas genom relaxatorn gör att jag får längre utandning vilket i sin tur stimulerar de parasympatiska nervsystemet i kroppen.

Så ni som känner att ni har begränsningar si era kroppar som gör att det är svårt att göra rörelser bra utan att det smärtar eller tar emot, köp en Relaxator av mig…

Väl investerade pengar kan jag lugnt lova.