När man tappar något, som tex motivation!

Ja att rehabba sig och ständigt vara stram i höften, ha värk och känna sig allmänt jäkla jobbig i kroppen.

Lördag i dag och hade så mycket kul på agendan men väljer att rörelseträna, stretcha och trycka i höften. Alla muskler där i leden får ju spader hela tiden. De är som en dominoeffekt. Vill ju känna smidig precis som vanligt, känna sig smidig och snabb..

Men min hjärna är det ju inte så mycket fel på, i den snurrar att det bara kan bli bättre. Mitt upplägg för min höft börjar ta plats i mitt liv. På gymmet blir det mest att träna ben, rumpa, rygg och axlar. Måste stärka det som stärkas kan. Där har jag ett upplägg som kör mycket enbens, enhandsdrag osv, detta för att stärka upp sidorna för sig eftersom jag vet att jag inte är jämt stark i kroppen.

Äter jag värktabletter? Nej inte dagligas men när jag tränat hårt för att snabbt lägga locket på. Annars kan det ta en vecka innan kroppen lugnats sig om jag inte väljer att ta en tablett.

Ja så här håller jag på nu och då och då tappar jag lusten helt….fast det är ju inte riktigt jag …..att ge upp eller så.. Tar detta som lite semester från mig själv faktiskt.

Idag blev de en sådan semesterdag.

Då blev det att ta hand om det yttre delen av kroppen, som att måla mina naglar på tår och händer. Undrar just när händerna fick den kärleken sist? Sen blir det epilering av ben, ljumskar och armhålor. Ikväll lär det bli koppning av kroppen ibadkaret med min härliga hemgjorda duscholja som funkar kanon att koppa med och den rengör ju samtidigt.

Kram å Puss från mig.