Gymträning

Ja om jag tänker till så har jag tränat på i stor del av mitt liv. Så grymt skönt härligt. Efter en del år med ganska stora skador är jag nu på väg i gen mot en helare och bättre model av mig själv.

Många treor att jag är galen som springer på gym, svettas, tar i så det är blodsmak i minne och blir nästan som inflammerad efter i mina muskler i bland. Men sörröni, de e en del av denna sport, att lära känna sin kropp och kunna åtgärda vissa felaktigheter.

Precis som jag har gjort på denna resa. Hittat många kroppsdelar som lackat ur totalt. Nu senast hitta jag att quadriceps inte är vaken, kontakten är noll och då även uthålligheten. Ett problem till som jag nu måste ta i tu med. Ja hela min höftregion är ju ett mysterium men det känns nu för tiden så mycket bättre mot vad det har känts för tex 5 års sedan.

2,5 år med PT och nu är jag själv med min kropp och mina tankar.