Höftproblem

Ja ont i min höft har jag haft så länge jag kan minnas. I perioder har den mått bra men sen i långa perioder har den mått så dåligt. Det har ju varit så illa att jag gått på kryckor eller ätit så mycket värktabletter 4 ggr per dag och det har inte hjälpt.

Läkare har kollat men dom har inte kunna säga något.

Kiropraktorer, Naprapater och Massörer har kollat men utan bestående resultat.

Men så en dag hitta jag en bok om testning av muskler och började läsa och läsa. Tillslut började nyfikna jag testa och resultatet blev att jag hittade en ev. gammal ruptur i psoas och iliacus fäste i trocanter minor även mer skador i addactur Magnus och dom andra tre inåtförarna som i sin tur påverkar andra muskler på baksidan som är svaga, ja herregud så lång listan kan göras. ni vet kroppen hänger ju i hop eller hur?

På ett sätt känns det bra det jag troligen hittat nåt men samtidigt känns det trist att ingen hittat det före mig och tidigare.

Vad som kommer hända nu är att jag måste göra rupturen och kroppens lagning mjuk så att jag inte är så stel och trång. att det klämmer på nerverna som gör nervvärk ner i benet är inte heller så himla skönt, det här med att sova funkar inte då.

Sjukt mycket stress har det varit med allt detta i min kropp. Kanske kanske nu är vi en liten lösning närmare men det som inte är så kul är om nu detta orakat förslitning i höftkulan som följd för att musklerna dragit in kulan i leden……

Ha det så gott! Så kämpar jag på…