Semester och vad innebär det?

Ja vad innebär det? För mig innebär det som sagt som för många andra ledigt från jobb, nja kanske inte helt då jag är en egen företager och måste kolla och stämma av mitt företag med jämna mellanrum men de e inget som stör mig.

Men annars så är ledighet från massagejobbet rätt behövligt. Bara vara är skönt. MEN då får man inte släppa taget över maten och drickande och lägga träningen på hyllan. För det är just det som är poängen med min ledighet att jag har så stor möjlighet att sätta härliga rutiner och gränser för mig själv. Äta gott och snålt, dricka gott och klokt och träna helhjärtligt sen blir det att just för detta år att jobba med vårt bygge. Man behöver inte ligga på playan och dricka drinkar i tid o otid, äta skitmat bara för att man har semester och bara ligga still… Ha ha för då kommer vikten att öka på riktigt. Vem vill vara plufsig när jobbet börjar och då ska man jaga kcal och träna som en tok, nej fram för lite klokhet och planering inför denna semester är vad som gäller för mig.

Träning ger ju en viss avstressning.

Så jag börjar veckan med menyplanering och check i kylskåp och frys på vad som finns där. Kollar recept i mina träningsböcker och gör en plan helt enkelt. Planer är det bästa som finns att göra.

Nu kommer många gå i taket men varje morgon väger jag mig för att kolla hur gårdagens mat påverkar min vätskeínlagring i kroppen. Check på den då!

Så jag kommer fortsätta mitt upplägg på detta sätt:  intervalljogging 2-3 ggr/vecka (vill ju hålla) ca 4 gånger gym och sen så mycket vardagsmotion som möjligt, (klippa gräs, städa hemma, tvätta, handla, fixa i trädgården osv) denna lugna vardagsmotion är så bra för ditt lymfsystem, glöm inte det. Systemet som ska städa bort gamla celler (canserceller) och annat avfall från kroppen.

Kram å Puss på er!