Planering

Planering kan stressa ihjäl om man har otur men det kan okså se till att ens vardag fungerar perfekt och det som man vill få gjort faktiskt även blir gjort.

Som i dag när min PW kompanjon inte kunde gå och jag som enligt min plan har PW på schemat verkligen ville gå, så jag sände ett mess till syrran och undra om hon ville köra en PW med mig. Planen ändrades då lite då löpning stod på hennes schema och för att få sällas fick jag snyggt ställa in mig i ledet och köra löpning. Gick hur bra som helst, ja intervall blev det, ville inte paja mig totalt.

Planeringen, check! som grädde på moset blev det intervallöpning som tog ännu mer på kroppen vilket var grymt bra.

Morgonvikten såg därmed ännu bättre ut, check på den med!

Senare är det dags för ett företag att få mina händer på ryggen och en härligt behandlande stund.